Tuesday 2 January 2018
Eleos neemt directeur Pro Life over
Eleos, specialist in christelijke ggz, heeft per 1 januari 2018 Abwin Luteijn aangetrokken als nieuwe bestuurder. Lees Meer »
Friday 3 February 2017
Cedrah in top-10 HACCP-audits
In de top 10 van HACCP-audits in het 4e kwartaal van 2016 staan drie locaties van Cedrah: Beth-San op plaats 7 met een 9, d'Amandelhof op plaats 8 met een 8,9 en op plaats 9 locatie Nebo met een 8,7. Lees Meer »
Categorieën Zorg
Tags cedrah haccp
door Redactie
Tuesday 31 January 2017
Siloah in Barneveld heet nu 'Tharah'
De nieuwe woonlocatie van Siloah Gehandicaptenzorg in Barneveld krijgt de naam Tharah. Deze naam is onthuld tijdens een bijeenkomst met bewoners, medewerkers en familieleden. Lees Meer »
​Afscheid interim interimmanager Cedrah-locatie Eben-Haëzer
Op 15 december nam locatiemanager Carien van den Berg  na een interim periode afscheid van woonzorgcentrum Eben-Haëzer in MIddelburg. Bij de start van haar werkzaamheden werd gesproken over een periode van 4 maanden; uiteindelijk werd dit ruim 2 jaar. Lees Meer »
Participatiesamenleving, ten koste van de mantelzorger
Vorige week dinsdag verscheen een rapport van het SCP, genaamd “Concurrentie tussen mantelzorg en betaald werk’. Dit rapport gaat in op de gevolgen van de zwaardere last voor mantelzorgers als gevolg van de participatiesamenleving. De overheid wil dat burgers meer voor elkaar gaan zorgen, om de zorgkosten te verlagen. Maar ze wil ook dat iedereen meer gaat werken. Dat levert de nodige spanning op. Lees Meer »
Vader krijgt 'bevallingsverlof' na sterven moeder
Een vader krijgt voortaan het bevallingsverlof van de moeder als zij bij de geboorte van een kind overlijdt. Daardoor kan hij zorgen voor de pasgeborene in de eerste levensperiode. Lees Meer »
Categorieën Economie Zorg
door