Nederlandse economie groeit krachtig door
De Nederlandse economie groeide in 2016 met 2,1%. Dit is de sterkste groei sinds 2008. Door krachtiger te groeien dan alle omringende landen, maakt Nederland haar titel als meest concurrerende economie van de Europese Unie waar. Lees Meer »
Wednesday 22 February 2017
Grondlegger Woord en Daad overleden
Jarenlang was hij het boegbeeld van Woord en Daad. Ivo ’t Lam reed het hele land door om aandacht te vragen voor armoedebestrijding. De grondlegger van de hulporganisatie overleed zaterdag op 92-jarige leeftijd. Lees Meer »
Wednesday 22 February 2017
Trek de wapenrusting aan!
Een workout met marinier Mark Brouwer, een romeinse soldatenuitrustig en interactieve workshops die je uitdagen, dat is kleine greep uit het programma van het RMU jongerenevent! Dit wordt gehouden op 13 mei 2017 in themapark/openluchtmuseum Archeon in Alphen aan de Rijn. Lees Meer »
Friday 17 February 2017
RMU: 'Eenverdiener heeft steun nodig'
Het gaat Nederland economisch voor de wind, maar eenverdieners mogen hier nauwelijks van profiteren. Met uitzondering van de christelijke partijen kiest politiek Den Haag opnieuw voor tweeverdieners. Dat blijkt uit de doorrekening van de verkiezingsprogramma’s door het Centraal Planbureau (CPB). Lees Meer »
Wednesday 15 February 2017
Speerpunten RMU over AOW
'Afspraken over flexibele AOW (pensioenakkoord juni 2010) dienen alsnog vorm en inhoud te krijgen', zegt coördinator arbeidsvoorwaardenbeleid van de RMU Chris Baggerman. Lees Meer »
Friday 10 February 2017
HHJO en RMU on tour
De HHJO en de RMU gaan de komende periode meerdere keren met elkaar op pad. Verschillende verenigingsavonden worden bezocht om met jongeren na te denken over het christen-zijn op je werk. Lees Meer »
Wednesday 8 February 2017
Orgelbouwers krijgen meer loon
Het is een markt die in Nederland nog maar zo'n 30 bedrijven en 140 vakmensen kent. Orgelbouwers hebben het niet makkelijk in hun krimpende markt. Maar voor de komende twee jaar kunnen zij een loonsverhoging tegemoet zien. Dit is woensdag uit nieuwe cao-onderhandelingen tussen de bonden en werkgevers gekomen. Lees Meer »
Friday 3 February 2017
Cedrah in top-10 HACCP-audits
In de top 10 van HACCP-audits in het 4e kwartaal van 2016 staan drie locaties van Cedrah: Beth-San op plaats 7 met een 9, d'Amandelhof op plaats 8 met een 8,9 en op plaats 9 locatie Nebo met een 8,7. Lees Meer »
Categorieën Zorg
Tags cedrah haccp
door Redactie
'Maandsalaris vrouw valt nog steeds tegen'
Jonge vrouwen doen het goed op de arbeidsmarkt. Tenminste, als je naar hun uurloon kijkt. Maar als je hun salaris onder loep neemt, dan valt het weer tegen. Lees Meer »
Tuesday 31 January 2017
Kan iedereen leren lesgeven?
Een goede leraar, dat ben je of dat ben je niet. Toch? Of kun je lesgeven leren? „Goede begeleiding en gezamenlijke voorbereiding helpt enorm.” Dat is de ervaring van Machteld van der Maas (18) en Jacob Jan van Rijs (22), docenten in opleiding bij Driestar hogeschool en het Calvijn College. De docenten leren het vak dus vooral in de praktijk. Lees Meer »