Friday 28 February 2014
Succesvolle groei zelfstandige
Veel zelfstandigen starten vanuit een situatie van werkloosheid zo blijkt uit onderzoek van de Kamer van Koophandel. Ruim tweederde was eerder in loondienst. Het UWV biedt trouwens tegenwoordig een proefperiode voor het ondernemerschap van een half jaar. Lees Meer »
Categorieën Bedrijfsleven
door
Friday 28 February 2014
Werknemers zijn honkvast
Nederland heeft de laagste arbeidsmobiliteit van Europa kopte een rapport van Monsterboard. Het consumentenvertrouwen stijgt. De algemene perceptie van boeren, burgers en buitenlui over de economie wordt ook wat positiever. Maar werknemers blijken maximaal honkvast zo geeft het rapport aan. Lees Meer »
RefoJobs, samen een waardevol platform bouwen
Welkom op de compleet vernieuwde website van RefoJobs, het platform over 'Werk' voor christenen uit de reformatorische gezindte. ​Je bent op zoek naar een nieuwe baan? Je zoekt een nieuwe collega? Wil je een loopbaancoach, of ben je een ondernemer die informatie wil vinden over Werving & Selectie of salarisadministratie? Ben je bezig met de vraag ‘Hoe kan ik christen zijn op mijn werk?’ Bij al deze zoektochten en vragen wil RefoJobs je graag helpen. Lees Meer »
Friday 7 February 2014
Sociale rand om het bijstandakkoord
Opnieuw een akkoord, nu over de bijstandswet. En eerlijk is eerlijk, het is een verbetering van de eerste versie. En ere wie ere toekomt, dit is dankzij de zogenoemde C3, de constructieve drie partijen die het kabinet momenteel helpen om de begroting op orde te krijgen. Lees Meer »
Categorieën Economie Politiek
door
Wednesday 5 February 2014
Omgaan met emoties
Iedereen kent de uitspraak: ‘De aanval is de beste verdediging’. Is dat ook zo onder emotionele druk? Een verhaal uit vervlogen tijden… Lees Meer »
Categorieën Column
door
Wednesday 29 January 2014
Terugdraaien die koopzondag!
Ongelooflijk! Eerst heeft MKB-Nederland geduwd en getrokken om de koopzondagen door te voeren in Nederland. Nu is het zo ver, en nu zegt de nieuwe voorzitter, dhr. M. van Straalen, dat het MKB de toeslagen niet meer kan betalen. Dat was toch van tevoren te voorzien. Lees Meer »
Categorieën Economie
door