Concert Flying Eagle in Moordrecht

Thursday 31 August 2017
Concert Flying Eagle in Moordrecht Op zaterdag 16 september organiseert Flying Eagle een prachtig en goedverzorgd concert. Zeker voor mensen die van populair-klassieke muziek houden is dit niet te missen! Een vijftal ervaren artiesten geeft om 20.00 uur een muzikale avond voor een breed publiek in de Dorpskerk van Moordrecht.

De titel 'Waar muzikale talenten elkaar ontmoeten' geeft al aan dat er veel zal worden sámengespeeld. André van Vliet bespeelt het Johannus concertorgel, Johan Bredewout vleugel en Arjan & Edith Post trompet. Met elkaar vormen zij ‘4Friends‘. Verder zal sopraan Mirjam Feijer met een aantal nummers meezingen.

Om muziek te maken heb je musici nodig die alleen of met elkaar muziek maken. Een afwisseling van diverse muziekinstrumenten en/of zang geeft de musici plezier in het musiceren. Het publiek wordt op de muziek meegenomen door de eeuwen heen. Vanuit Flying Eagle organiseren wij concerten voor een breed publiek die van populair-klassieke muziek houden.

Speciaal voor deze avond zal een nieuw arrangement worden geschreven door André van Vliet op het muziekstuk ‘On Eagles Wings’.

ACTIE
Kaarten zijn HIER vooraf online te koop voor €21,50 (volwassene) en €10,- (t/m 12 jaar) en bij de ingang voor €25,- en €12,50. De online boeker heeft dus een leuke korting en zeker als je vòòr zaterdag 2 september besteld. Dan kost een volwassen ACTIE-toegangskaart slechts €19,-! Twee consumpties en een mooi programmaboekje zijn altijd inlusief. Volg dit evenment ook op Facebook.

Muzikant, of muziekgroep en optreden in een Flying Eagleconcert?
Van de musici die meewerken aan de concerten, verwacht Flying Eagle dat ze een conservatoriumopleiding volgen of afgerond hebben. Ook helpt Flying Eagle graag jonge talenten in het organiseren van een mooi concert. Voor info over de mogelijkheden kun je een mail sturen, met je gegevens.Bron: Flying Eagle