Refojobs krijgt nieuwe naam en nieuwe accountmanager

Wednesday 31 May 2017
Refojobs krijgt nieuwe naam en nieuwe accountmanager Morgen lanceren we voor Refojobs een nieuwe naam: WerkMetTalent.nl (al enige jaren gebruikten we dat af en toe als onderkopje). Reden voor de naamsverandering is vooral dat sommige klanten en werkzoekenden aangeven dat ze met veel plezier gebruik maken van de website, maar dat ze de naam om verschillende redenen niet geweldig vinden. Verder verandert er overigens inhoudelijk en qua doelgroep niets aan de site. Voor de 250 werkgevers en enkele duizenden kandidaten die gebruik maken van de site blijven inlognaam en wachtwoord gewoon hetzelfde. 

En er is nog meer leuk nieuws: Eelco Slingerland gaat per 1 juni voor ons aan de slag als accountmanager. Hij is jarenlang werkzaam geweest als media-adviseur bij een bekende reformatorische uitgever Naast zijn werk voor Refojobs (WerkMetTalent dus :-)) is hij gestart met zijn eigen bedrijf Flying Eagle, dat ondermeer HR-diensten aanbiedt. Flying Eagle is ook partner geworden van onze vacaturesite.